Books: 5 | Review: 0 | Avg rating: 3.99
Rate this author

Aisya Sofea

3.97 of 5 Votes: 1
url
https://100booksminority.com/aisya-sofea
gender
female
website
http://myaisyasofea.blogspot.com/
 
About this author
Books by Aisya Sofea
Jendela Hati (2000)
language
English
4.01 of 5 Votes: 2
review 1: Sinopsis : JENDELA HATIHarga kesetiaan seorang lelaki bernama suami begitu mahal nilainya pada insan bernama Lukman Hafizi ini. Setelah pemergian isteri tercintanya, Sarah, hari-hari yang dilaluinya tidak lagi seindah semalam. Dia terus hanyut dalam lamunan khayalannya.Kepulangan...
Adam & Hawa (2006)
language
English
series
4.21 of 5 Votes: 4
review 1: Paling terbaik dari AS. Pertama kali membaca kisah cinta, sang hawa menjadi aral perhubungan, dendam dan kebencian yang tersemat membantah nurani kehendak, memanja ego yang tak mahu mengalah, sedang hati ingin, akal waras setuju. Sang adam yang tak mungkin kewujudannya sahih di m...
Sehangat Asmara (2003)
language
English
3.92 of 5 Votes: 6
review 1: Nukilan Aisya Sofea selalunya padat dan sarat dengan emosi. Bukan untuk pembaca yang inginkan bacaan santai.Tapi, untuk Sehangat Asmara - semua rencahnya cukup. Plot dan emosi yang disusun teratur. Meskipun masih menggunakan first person POV, watak Zainal 'dibongkar' seadanya....
Kau Untukku (2001)
language
English
4 of 5 Votes: 1
review 1: Hmm... Susah nak cakap.Buku ni saya baca time zaman dah moden. ( LOL? :DD ) Bila baca tu rasa mcm saya ada dalam zaman dulu-dulu hehhe. Firstly, dekat office they use diskette instead of thumbdrive/whatever-benda-yang-kita-guna-for-zaman-skrg-ni. Secondly sebab nama watak hero di...
Dekatnya Cinta (2013)
language
English
series
3.79 of 5 Votes: 2
review 1: Saya seorang peminat setia Adam Mukhriz jadi memang 5 bintanglah untuk novel ni. cuma part Adam ceraikan Ain tu rasa macam nak anti Am pulak. terlalu ikut perasaan sampai hilang pertimbangan. nasib baik ending diorang baik balik. hehetak rugi lah bila baca sambungan Adam & Hawa n...
Reviews
Write review
Review will shown on site after approval.
(Review will shown on site after approval)