Books: 2 | Review: 0 | Avg rating: 3.59
Rate this author

Dayang Noor

3.51 of 5 Votes: 3
url
https://100booksminority.com/dayang-noor
gender
female
website
 
About this author
Books by Dayang Noor
Jerat (2011)
language
English
3.4 of 5 Votes: 5
review 1: Aku dengar kata buku ni menarik sebab lot of jargon dalam IT. Maka aku baca. Pemulanya menarik. Daripada kes langgar lari dan pencarian semula identiti orang yang dia tak kenali.Ending aku tak sangka gitu. Tapi mastermind tu aku dapat agak. Tapi, Tak sangka ada kaitan jerat perta...
HILANG (2012)
language
English
3.77 of 5 Votes: 2
review 1: Okay.Buku ni agak senang faham sebab setiap bab dah ada tulis watak dan masa (tapi still boleh ter-konfius jugak lulz). Twist cerita ni terer jugak, ko baca lain, ko assume lain, sekali benda betulnya lain.Macam buku fixi lain, mesti ada jugak part yang tak terjawab. Actually, it...
Reviews
Write review
Review will shown on site after approval.
(Review will shown on site after approval)