Books: 3 | Review: 0 | Avg rating: 3.97
Rate this author

Hasrul Rizwan

3.78 of 5 Votes: 4
url
https://100booksminority.com/hasrul-rizwan
gender
male
website
 
About this author
Books by Hasrul Rizwan
MURTAD (2012)
language
English
4.13 of 5 Votes: 3
review 1: Novel Fixi pertama yang Cik Pah baca. So mcm culture shock gitu dgn bahasanya dalam bentuk penulisan. Mmg dah biasa dengar cakap-cakap orang utara macam tu. Dah cheq pun org utara. Hang suka, sayang, syok, marah, geram sama saja menggunakan perkataan makian, ejaan je jadi lain ik...
TUHAN (2013)
language
English
3.71 of 5 Votes: 1
review 1: (2.5 bintang)Johari menjadi peran utama dalam buku Hasrul Rizwan kali ini. Watak kesinambungan dari Murtad ini berkembang menjadi sosok yang boleh disukai apatah lagi dia pandai juga berlucu kadang-kadang (ciri-ciri terkini lelaki idaman kan? – haha). Ini kisah Johari yang terjag...
Bercakap Dengan Jun (2013)
language
English
4.07 of 5 Votes: 2
review 1: Seperti anda sedang bermonolog. Begitulah gaya penceritaan buku ni. Tajuk pun dah Bercakap Dengan Jun. Dengan Jun ye, bukan jin. ahaha. Banyak-banyak buku, buku inilah mempunyai gaya bahasa yang paling cool pernah aku baca. Walaupun cara penyampaian nya agak selamba tapi penuh ma...
Reviews
Write review
Review will shown on site after approval.
(Review will shown on site after approval)