Books: 4 | Review: 0 | Avg rating: 4.11
Rate this author

Kanan Minami

4.1 of 5 Votes: 3
url
https://100booksminority.com/kanan-minami
gender
female
website
genres
 
About this author
Books by Kanan Minami
今日、恋をはじめます 1 [Kyou, Koi wo Hajimemasu] (2008)
language
English
4.09 of 5 Votes: 1
review 1: How did I fall in love with this #manga I am not even sure. I just opened it and fall for it from the first sight. This is what they call a #love from the first sight. Tsubaki is a high school girl who love to style the #hair of her smaller sister but never style her own hair bec...
今日、恋をはじめます 3 [Kyou, Koi wo Hajimemasu] (2008)
language
English
4.18 of 5 Votes: 3
review 1: Udah mulai 'sweet' dan ada kemajuan nih.. :pTapi aku justru jadi was was sendiri dan super yakin kalau perjalanan cinta mereka akan berjalan gak mulus/penuh liku.. soalnya.. ini baru buku seri ke 3 gituu loh! Sedangkan komik ini berakhir di seri 15 -,,-Ulang ya.Seri 15!!! Dengan ...
Hoy comienza nuestro amor #1 (2009)
language
English
4.09 of 5 Votes: 4
review 1: My written review is for the entire series, not just for this volume. My star ratings are based on the individual installments. The story begins in your standard shōjo smut fashion--the most popular guy teases and torments the most plain girl in the class, playing the part of tou...
3   2   1 ... Liebe! Bd. 1 (2009)
language
English
4.09 of 5 Votes: 2
review 1: Buku 1 - 16 deh ^^, komen gw : lebih bagus dari HoneyxHoney Drop ehehe... ga ada bulling nya dan bener2 si Kyouta Tsubaki nya aih... bener2 deh, khas manga LOL Hibino Tsubaki, Si Showa girl, pokoknya jadul banget dari cara dandan, cara berpakaian dan kelakuan. Hibino juga anak yg...
Reviews
Write review
Review will shown on site after approval.
(Review will shown on site after approval)